Kino4ua.com
PG-13

Пташка на дроті

Рік:
Ор. назва:
Bird on a Wire
Країна:
США
Режисер:
Джон Бедем
Тривалість:
01:50:30
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Пташка на дроті – комедійний екшн, який розповідає про закохану парочку, для почуттів якої розлука і відстань не стали перешкодою. Меррі Грейвс любила Ріка Джарміно, а він любив її. Вони збирались одружитись, та за деякий час до свята хлопець поїхав разом з товаришем у Мексику на якусь ділову зустріч. Але назад він уже не повернувся. Просто зник і ніяких звісток не присилав. Коли стало зрозуміло, що повернення його чекати марно, Ріка почали вважати загиблим. Минуло 15 років. Меррі стала успішним адвокатом, збудувала кар’єру, але нікого іншого так і не знайшла. Вона живе одна і навіть не чекає, що хтось з’явиться у її житті. Але раптом на заправці вона бачить чоловіка, який дуже схожий на її Ріка. Але він робить вигляд, що не впізнає її. Ця зустріч викликає бурю емоцій у героїні, тому ввечері вона вирішує приїхати на ту ж заправку ще раз, щоб спробувати дізнатись правду. І тут їй розкривається таємниця, яку Рік зберігав усі ці роки… ©Kino4ua Пташка на дроті 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?