Kino4ua.com
PG-13

Завжди будь моїм «мабуть»

Рік:
Ор. назва:
Always Be My Maybe
Країна:
США
Режисер:
Наначка Хан
Тривалість:
01:41:20
Переклад:
Українська мова ArtymKo | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) НеваФильм
Завжди будь моїм «мабуть» – романтична історія про двох людей, які познайомились ще в дитинстві і стали кращими друзями, але з часом їх стосунки трансформувались у дещо інше. Отже, Маркус та красуня Саша знайомі з ранніх років. Тривалий час вони були просто друзями, але у підлітковому віці почали відчувати один до одного романтичні почуття. І якщо оточуючі давно розуміли, що до цього має дійти, самі герої навіть думки такої не допускали, тому для них стало дивиною, що вони з друзів раптом перетворились на закохану парочку. Цілуватись на задньому сидінні старенького авто виявилось приємним заняттям, але це був початок кінця, хоч вони про це ще не здогадувались. А потім була сварка у черзі за бургерами, яка стала останньою крапкою у їх стосунках. Саша їде з міста і стає популярним поваром, а Маркус продовжує грати зі своєю музичною групою, але досягти успіху йому не вдається. Минає багато років, і раптом життя зводить героїв знову... ©Kino4ua Завжди будь моїм «мабуть» 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?