Kino4ua.com
R

Пара на свята

Рік:
Ор. назва:
Holidate
Країна:
США
Режисер:
Джон Уайтселл
Тривалість:
01:44:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Пара на свята – романтична історія про двох людей, яких об’єднала нелюбов до свят. Так вже складається по життю, що Джексон і Слоан на всі свята залишаються без пари. Не дуже приємно сидіти на самоті за столиком, коли всі навколо ходять парами. І хоч раніше герої не були знайомі, доля їх одного разу все ж звела, і було це, мабуть, не просто так. Зрозумівши, що вони товариші по нещастю, хлопець і дівчина вирішили домовитись, що весь наступний рік вони будуть один для одного «плюс один», тобто будуть грати роль партнера, щоб більше не відчувати себе «білими воронами». Оскільки жодних романтичних почуттів один до одного вони не відчували, то їх угода була просто ідеальною. Так їм здавалось. Просто вони не знали, які події їх чекають попереду, і як може змінитись їх ставлення один до одного. Кохання нікого не питатиме, та й серцю не накажеш… ©Kino4ua Пара на свята 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?