Kino4ua.com
HD 720p
PG

Нове життя

Рік:
Ор. назва:
New Life
Країна:
США
Режисер:
Дрю Вотерс
Тривалість:
01:28:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | iTunes
Нове життя – мелодраматична стрічка, яка розповідає про стосунки пари, чиє знайомство відбулось ще у дитинстві. Ейва і Бен вперше зустрілись, коли їм було всього по сім років. Тоді вони подружились і не знали, у що колись можуть перерости їхні стосунки. Тривалий час між ними була лише дружба – дитяча, щира, міцна. Потім вони почали дорослішати, їхнє спілкування трохи змінювалось, але не переривалось. А далі вони зрозуміли, що вже не можуть бути просто друзями, бо є кохання. Все сталось так природно, що вони і уявити не могли, що може бути якось інакше. Звісно ж, закохані захотіли одружитись, створити сім’ю. І це був наступний крок. Здавалось, їхньому щастю не буде кінця, але… Життя захотіло їх випробувати, тому підкинуло проблеми, які поставили під загрозу все. Чи зможуть герої впоратись з ситуацією і зберегти своє кохання? ©Kino4ua Нове життя 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?