Kino4ua.com
PG-13

Дружини героїв

Рік:
Ор. назва:
Military Wives
Країна:
Великобританія
Режисер:
Пітер Каттанео
Тривалість:
01:52:48
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Дружини героїв – комедійна стрічка, заснована на реальних подіях. У центрі сюжету знаходяться жінки, які за інших умов, можливо, ніколи б не зустрілись, не познайомились і не подружились, бо спільного у них майже нічого немає. Але вони колись закохались у військових, за яких потім вийшли заміж, а тепер переживають за них, бо чоловіки знаходяться у Афганістані. Вони могли б сидіти вдома, сивіти від тривожних думок і нервувати по причині і без неї, але дами вирішили чимось себе все ж зайняти. Наприклад, зібрати таких же дружин і подруг військовослужбовців, які люблять музику і спів, щоб організувати з ними разом хор. Спершу це було просто хобі, але через деякий час про їх ініціативу дізналась громадськість. До них стали приходити нові люди. А одного разу колектив навіть запросили на військове свято, де була присутня сама королева Британії… ©Kino4ua Дружини героїв 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?