Kino4ua.com
PG

Блакитна безодня

Рік:
Ор. назва:
Le grand bleu
Країна:
Франція, Італія, США
Режисер:
Люк Бессон
Тривалість:
02:12:32
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Блакитна безодня – стрічка, яка була знята Люком Бессоном на основі реальних подій. Центральними персонажами стали Енцо і Жак, які подружились ще в дитинстві. Жили вони обоє на грецькому острові, оточеному морем, тому не дивно, що воно їх цікавило і приваблювало. Їм цікаво хотілось не просто плавати, а ще й занурюватись на глибину. І хоч батько Жака, займаючись дайвінгом, трагічно загинув, хлопця це не зупиняло. Він прагнув стати продовжувачем батьківської справи. У певний момент життєві шляхи друзів розійшлись і вони багато років не бачились і не спілкувались. А коли зустрілись знову, обоє вже були дорослими чоловіками. Але займались вони однією й тією ж справою – підводним плаванням. А от сприйняття у них відрізнялось, бо Енцо прагнув рекордів і перемог, а Жак цією блакитною безоднею жив. І якось чоловіки вирішили позмагатись, хто глибше зможе зануритись… ©Kino4ua Блакитна безодня 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?