Kino4ua.com
R

Баухауз

Рік:
Ор. назва:
Lotte am Bauhaus
Країна:
Німеччина
Режисер:
Грегор Шнітцлер
Тривалість:
01:45:25
Переклад:
Українська мова Перший | Багатоголосий закадровий
Баухауз – це історична драма, яка розповідає про життя молодої студентки на ймення Лотта Брендель. Дівчина навчалась у академії дизайну Баухауз, створеній у 1920-х роках. Оскільки кінокартина заснована на реальних подіях, варто розповісти про те, що ж це був за навчальний заклад. Отже, заснував його Вальтер Гропіус, і поява цієї школи ознаменувала собою зовсім нову еру дизайну і архітектури. А з часом Баухауз став найвпливовішим художнім закладом 20-го століття. І через століття з’явилось багато людей, які захотіли розповісти історію закладу. Унікальність цієї школи у той час, коли вона відкрилась, була у тому, що відвідувати її могли не лише чоловіки, а й жінки. Хоча ставлення до дівчат все одно було іншим: вони змушені були навчатись десь за межами закладу, а багато хто просто відвідував ткацьку фабрику. Головна героїня уособлює в собі образи декількох реальних дівчат, які навчались у Баухауз. ©Kino4ua Баухауз 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?