Kino4ua.com
R

Аферисти

Рік:
Ор. назва:
Criminal
Країна:
США
Режисер:
Грегорі Джейкобс
Тривалість:
01:27:40
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Аферисти – кримінальна комедія, у якій розповідається про двох чоловіків, чиє знайомство відбулось випадково. Кожен з них спеціалізується на тому, що дурить інших, але що буде, коли вони захочуть обманути один одного? Родріго – симпатичний чоловік, який чомусь так і не подорослішав. Річард – цинічна людина і любитель інтриг. Вони не були знайомі, але доля їх чомусь звела. А відбулось це у той момент, коли в оточенні Річарда не лишилось людини, яку б він не обдурив. Навіть родичі встигли стати жертвами його махінацій. А тут йому на шляху трапився Родріго, якому герой запропонував разову роботу. А той узяв і погодився, бо здавалось, що втрачати все одно немає чого. Хоча проблем у чоловіка й без того було повно, але він вирішив ризикнути. Щоправда, все так переплуталось, що аферисти і самі не знають, хто кого дурить, і чим усе це завершиться… ©Kino4ua Аферисти 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. azod17
    azod17
    27 листопада 2022 23:45
    + 0 -
    це кіно не схоже на те що вописані