Kino4ua.com
R

Прикинься моїм нареченим

Рік:
Ор. назва:
Narzeczony na niby
Країна:
Польща
Режисер:
Бартош Прокопович
Тривалість:
01:50:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Прикинься моїм нареченим – романтична історія про молоду, красиву і успішну жінку, якій терміново потрібно знайти чоловіка. Каріна досягла вже, мабуть, усього, про що могла мріяти: робота продюсера у неї є, гроші є, коханий чоловік є, а незабаром має відбутись ще й весілля, бо він зробить їй пропозицію. Працює він на телебаченні режисером і здається ідеальною парою для Каріни. Але казка закінчується, коли наречений починає брехати героїні, і в результаті вони розривають стосунки. Але визнавати свою поразку на любовному фронті перед родичами героїні не хочеться, тому вона починає думати, де б їй знайти нового хорошого чоловіка, якого можна було б «пред’явити» родичам. А поки вона заглиблена у свої думки, то не дуже уважна, через що і потрапляє у автомобільну аварію. Та насправді винуватцем дорожньої пригоди стає симпатичний чоловік з іменем Шимон… ©Kino4ua Прикинься моїм нареченим 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Наталі
    19 квітня 2021 00:32
    + +1 -
    Прекрасна легка комедія
    Була здивована, якщо чесно. Тут усе: і кумедні діалоги, і ліричні мотиви, і кумедні непорозуміння, і зворушливі моменти...
    Приємний фільм!
    Дякую за український переклад))