Kino4ua.com
R

Кримінальні боси

Рік:
Ор. назва:
Arkansas
Країна:
США
Режисер:
Кларк Дюк
Тривалість:
01:35:20
Переклад:
Українська мова ААА-sІound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlphaProject
Кримінальні боси – кримінально-драматична стрічка, у центрі сюжету якої знаходяться наркоторговці Кайл і Свайн. Вони працюють на кримінального боса з іменем Жабу, але жодного разу особисто з ним не зустрічались. Враховуючи цей факт, вони іноді навіть починають сумніватись, чи існує він в реальності взагалі. Оскільки герої займаються лише дрібною торгівлею, заробітки у них не такі вже й великі, а хочеться їм значно більшого. Тому вони і починають співпрацю з ще однією людиною – чоловіком на ймення Брайт. Герої планували, що робота буде рухатись у певному напрямку, але все пішло якось геть не так. Події розвиваються швидко, обставини змінюються, а в результаті все заплутується настільки, що вже нічого не розібрати. Свайн із Кайлом несподівано отримують владу, про яку навіть і не мріяли, і це круто. Але і проблем на їхні голови звалюється багато… ©Kino4ua Кримінальні боси 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?