Kino4ua.com
R

Зло

Рік:
Ор. назва:
Malicious
Країна:
США
Режисер:
Майкл Віннік
Тривалість:
01:31:10
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Зло – фільм жахів, у центрі сюжету якого знаходиться молода сім’я, яка зіткнулась з чимось містичним і жахливим. Адам працює у коледжі викладачем. Колеги його поважають, а студенти люблять, тому з кар’єрою у нього все складається успішно. При цьому він скромний, тихий чоловік, який просто любить свою роботу. А ще він любить свою дружину Лізу, без якої вже не уявляє свого існування. Вона прекрасна жінка і робить його життя кращим, щасливішим, радіснішим. А скоро вона ще й дитину народить, тому Адам просто літає від щастя. Але радість затьмарюється появою якоїсь невідомої сутності, яка починає порушувати спокій подружжя. Зла сила ніби намагається зруйнувати їхнє життя, але Адам не дозволить, щоб з його родиною щось сталось. Доведеться героям вступити зі злом у бій, сподіваючись на власну перемогу. Та чи вистачить у них сил? ©Kino4ua Зло 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?