Kino4ua.com
R

Ті, хто бажають моєї смерті

Рік:
Ор. назва:
Those Who Wish Me Dead
Країна:
Канада, США
Режисер:
Тейлор Шерідан
Тривалість:
01:40:17
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Ті, хто бажають моєї смерті – історія про жінку, яка працювала смоукджампером. Це людина, яка бореться з вогнем, знаходячись у самому його «серці», аж поки не прибуває звичайна пожежна бригада. Героїня тривалий час працювала, але потім сталась трагедія, після якої вона вирішила змінити вид діяльності. Так сталось, що колеги Ханни загинули, а вона почала звинувачувати у цьому себе. З того часу жінка слідкує за порядком у лісі, спостерігаючи за тим, що відбувається з висоти вежі, на якій сидить. Ця робота значно спокійніша, але раптом стається нова подія, яка порушує цей спокій. Ханна бачить змученого хлопчика, який явно чимось наляканий. По закривавленому одягу зрозуміло, що сталось щось страшне. Під час розмови з ним жінка дізнається, що його батьків убили злочинці, які тепер полюють і на нього. Ханна не може покинути дитину в біді, тому береться допомогти… ©Kino4ua Ті, хто бажають моєї смерті 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    14 червня 2021 00:01
    + +3 -
    Стихия не выбирает между жизнями преступников и жертв, огонь опасен одинаково для всех. А вот угрызения совести убивают только людей, способных сострадать и любить. Замечательный фильм о страхах тех, кто поступает правильно, и самоуверенности убийц.
    К сожалению, до сих пор справедливость и правда оказываются во власти ужаса безысходности и смерти. Актуальный сюжет, окутанный дымом тревоги. После просмотра остаются привкус гари сожженной гуманности на костре власти, разожженного деньгами, шантажом и амбициями, а также удушающая неуверенность в возможности получить защиту из-за беспечности правосудия.
  2. Максим Руденко
    12 червня 2021 20:55
    + +1 -
    хороший фильм. интересненький.