Kino4ua.com
R

11-11-11

Рік:
Ор. назва:
11-11-11
Країна:
США, Іспанія
Категорія:
Режисер:
Даррен Лінн Боусман
Тривалість:
01:30:25
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
11-11-11 – це детективний фільм жахів, у якому весь сюжет будується навколо числа 11, і його таємне значення має розгадати головний герой. А знаходиться у центрі сюжету письменник Джозеф Крон. Його життя було щасливим і спокійним, поки не сталась трагедія, яка все змінила. Дружина і дитина головного героя загинули, а він залишився самотнім і убитим горем чоловіком, який не розумі, для чого жити далі. Щоб хоч якось полегшити свій біль, він вирішує змінити обстановку. Чоловік їде у Барселону, де живе його брат, а також планує завітати до батька, який у будь-який момент може померти. Але стається нове нещастя – головний герой потрапляє під колеса автомобіля. Дивовижно, але він не лише залишився живим, а навіть жодної подряпини не отримав. І з цього моменту його починає переслідувати число 11, яке попереджає про щось страшне… ©Kino4ua 11-11-11 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?