Kino4ua.com
PG

Капітан Шаблезуб І чарівний діамант

Рік:
Ор. назва:
Kaptein Sabeltann og den magiske diamant
Країна:
Норвегія
Категорія:
Режисер:
Маріт Мум Оне, Расмус А. Сівертсен
Тривалість:
01:21:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) @MUZOBOZ@
Перед вами захоплююча кінокартина, яка розповідає глядачам неймовірну пригодницьку історію. Мультфільм «Капітан Шаблезуб І чарівний діамант» сподобається глядачам будь-якого віку, адже гумор у ньому добрий і позбавлений будь-яких двозначних моментів. У центрі уваги знаходиться самозакоханий капітан Шаблезуб, керуючий власним кораблем і шукаючий різноманітні скарби. Сценаристи не приховують, що на створення цього пародійного сюжету їх надихнули блокбастери останніх років, тому не дивуйтеся, якщо капітана Шаблезуба вам часом захочеться назвати Джеком Горобцем - образ героя частково запозичений з «Піратів Карибського моря». Отже, відважний Шаблезуб планує свою чергову пригоду. Йому в руки потрапила стародавня карта скарбів, за допомогою якої капітан розраховує відшукати скарб. Але це буде далеко не найпростішим завданням - герою і його вірній команді доведеться зіткнутися з безліччю труднощів, включаючи невміння юнги плавати, атаку агресивних мавп і витівки піратів-конкурентів. ©Kino4ua Капітан Шаблезуб І чарівний діамант 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?