Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Жах на вулиці В'язів

Рік:
Ор. назва:
A Nightmare on Elm Street
Країна:
США
Режисер:
Семюел Байєр
Тривалість:
01:31:36
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Фредді Крюгер - дійова особа кошмарних сновидінь молодих людей. Він полює за своїми жертвами всюди. Він чекає лише одного - поки вони заснуть. Цей напівмертвий персонаж виглядає жахливо - на його руці знаходяться ножі для того, щоб поранити чергову жертву. Уві сні жахливий Крюгер ганяється за своєю жертвою, намагаючись вбити її. Він так і тягне свою залізну руку з кігтями до шиї, обличчя, серця. Жертви Фредді з жахом розуміють, що їх сновидіння небезпечні. Прокинувшись, вони закінчуються кров'ю від руки маніяка. Герої шукають таких же, як вони і разом намагаються придумати щось, щоб врятуватися, адже Фредді завжди йде до кінця. Тепер молоді люди бояться заснути. У них залишається зовсім мало часу. Не спати - це для них єдиний порятунок. Але людський організм влаштований таким чином, що після 72 годин без сну, він автоматично відключається …. Як їм вижити? ©Kino4ua Жах на вулиці В'язів 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?