Kino4ua.com
PG-13

Ідеальний голос 3

Рік:
Ор. назва:
Pitch Perfect 3
Країна:
США
Режисер:
Тріш Сі
Тривалість:
01:33:03
Переклад:
Українська мова СТБ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Колобок
У коледжі Беккі твердо вирішила займатися музикою і, коли випала така можливість, приєдналася до групи «Барденські Белли». Героїню анітрохи не збентежило, що практично всі останні конкурси та змагання музичний колектив програвав. Разом з новоспеченими подружками Беккі зуміла повернути «Беллі» колишню популярність. Причому результат перевершив всі очікування: новий склад так зачарував слухачів, що популярність групи швидко поширилася і за межами навчального закладу. Завдяки цьому героїні комедійної стрічки «Ідеальний голос 3» зуміли влаштувати повноцінні гастролі. Але в підсумку музика, яка колись об'єднала дівчат, перестала бути для них чимось важливим … Події продовження музичної франшизи розгортаються через три роки після фіналу попередньої частини. У групі залишилася тільки Емілі, а інші учасниці знайшли собі інші заняття і тепер не мають відношення до музики. Але незабаром їм випадає шанс знову зібратися разом: Емілі запрошує всіх в Нью-Йорк. Героїні погоджуються приїхати, думаючи, що їх група об'єднається. Але на місці з'ясовується, що Емілі зібрала новий колектив, а старих подруг запросила, так як … скучила! Однак дівчат це не зупинить, адже коли вони збираються разом, у них народжується чергова креативна ідея. ©Kino4ua Ідеальний голос 3 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?