Kino4ua.com
R

Карантин

Рік:
Ор. назва:
Quarantine
Країна:
США, Іспанія
Режисер:
Джон Ерік Даудл
Тривалість:
01:29:30
Переклад:
Українська мова VERЛань Group | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Карантин – фантастичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться репортерка Анджела Відал. Вона працює на телебаченні і знімає різні сюжети. Бачити їй доводилось вже багато чого, але те, що її чекає найближчим часом, навіть у страшних нічних кошмарах не могло наснитись. А починалось все зі звичайного робочого завдання – зробити репортаж про роботу пожежних Лос-Анджелеса, які працюють у нічну зміну. Коли пожежники отримують виклик, героїня і її оператор відправляються з рятівниками разом, щоб у режимі реального часу зняти, як же вони ведуть боротьбу з вогнем і, можливо, рятують чиїсь життя. Але випробуванням стане зовсім не вогонь. Жахіття починається, коли стає відомо, що у будівлі, де сталась пожежа, поширюється страхітливий вірус. Випускати назовні його не можна ні за яких умов, тому влада миттєво блокує будівлю, щоб ніхто з неї не вийшов, і оголошує карантин. Для Анджели і інших заручників будівлі починається пекло… ©Kino4ua Карантин 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. роман 77
    8 травня 2021 11:04
    + +2 -
    жизнено , вот так оно и будет , дебильі своими действиями угробят всех.