Kino4ua.com
PG-13

Тремтіння землі 5: Кровна рідня

Рік:
Ор. назва:
Tremors 5: Bloodlines
Країна:
США, ПАР
Режисер:
Дон Майкл Пол
Тривалість:
01:39:20
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Тремтіння землі 5: Кровна рідня – чергова розповідь про боротьбу людей з черв’яками-велетнями, які періодично виходять зі своїх підземних домівок, щоб попоїсти. А обідом для них зазвичай стають люди. Назвали цих страхітливих істот грабоїдами, і мешкали вони у пустелях Невади і Мексики. Але з часом вони перебрались і на інші континенти, а це означало, що небезпека поширилась на всю планету. Найбільше про них знає Барт Гаммер, якому багато разів доводилось з ними зустрічатись. Йому б і хотілось більше ніколи не бачити жодного грабоїда, але він отримує повідомлення, що цих істот бачили в Африці. Доводиться чоловікові зупиняти свою роботу над зйомками фільму, де він ділиться досвідом виживання у дикій природі, щоб поїхати на місце подій і розібратись з черв’яками. Ризикуватиме життям за компанію і оператор, якого Гаммер бере з собою… ©Kino4ua Тремтіння землі 5: Кровна рідня 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?