Kino4ua.com
PG-13

Тремтіння Землі 4: Легенда починається

Рік:
Ор. назва:
Tremors 4: The Legend Begins
Країна:
США
Режисер:
С.С. Вілсон
Тривалість:
01:41:52
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - СТС
Тремтіння Землі 4: Легенда починається – пригодницький вестерн, дія якого відбувається у 18 столітті. Є в Неваді невелике містечко, на території якого живуть звичайні люди, але їм доведеться зіткнутись з дуже незвичайними істотами. У центрі сюжету знаходиться чоловік на ймення Хайрем Гаммер, і він вимушений кликати на допомогу найкрутішого ковбоя, щоб той допоміг впоратись з монстрами, які невідомо звідки повилазили і почали вбивати людей. Це якісь черв’якоподібні істоти, які мають великі розміри і ненаситний апетит. Загинуло вже чимало місцевих жителів, і далі терпіти це жахіття просто неможливо. От і повинен ковбой, користуючись своєю майстерністю, знищити монстрів. Але впоратись з ними буде дуже непросто, враховуючи, що ще не існує серйознішої зброї або якісної вибухівки, щоб раз і назавжди знищити гігантів. ©Kino4ua Тремтіння Землі 4: Легенда починається 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?