Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Підрозділ (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
La Unidad
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Дані де ла Торре, Альберто Маріні
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - ColdFilm
Сюжет знайомить глядачів з Карлою Торрес. Головна героїня стоїть на чолі слідчого підрозділу, який бореться з терористичними організаціями на Близькому Сході. Одна з останніх місій проходить успішно. В руках агентів виявляється Салах Аль-Гархіб, один з найбільш небезпечних терористів в світі. Він - лідер найбільшої організації, який завжди вважався найбільш небезпечним ворогом для всієї Іспанії. Правда, за своїм батьком вирішить піти син Салах, який не збирається залишати просто так викрадення близької людини. Карла ж, розуміючи, під яку загрозу ставить народ Іспанії, вирішує зробити все можливе, щоб запобігти очікувані теракти. Правда, в професійне життя все серйозніше починають втручатися приватні проблеми. Батько її дочки, з яким головна героїня повинна була розлучитися, як виявилося, є ідеальним варіантом для розслідування нової справи. ©Kino4ua Підрозділ (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?