Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Зіркова хвороба

Рік:
Ор. назва:
StarStruck
Країна:
США
Режисер:
Майкл Гросман
Тривалість:
01:24:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Головна героїня кінострічки відправляється в славний Лос-Анджелес, щоб відшукати тут своє щастя. Хоча спочатку поїздка Джесіки Ольсен мала зовсім інші цілі. Їй необхідно було відвідати рідних дідуся та бабусю. Сестра ж дівчини планувала зустрітися з хлопцем на ім'я Крістофер Уайлд. Однієї ночі сталася несподівана зустріч. Крістофера все-таки побачила не сестра героїні, а сама Джесіка. Разом їм належить пережити неймовірну пригоду. Молоді люди, що випадково зіткнулися в Лос-Анджелесі, потроху починають закохуватися один в одного. Але після, події починають розгортатися дивним чином. ©Kino4ua Зіркова хвороба 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?