Kino4ua.com
PG-13

Східний вітер

Рік:
Ор. назва:
Ostwind
Країна:
Німеччина
Режисер:
Катя фон Гарньє
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова Інтер | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - ViruseProject
Східний вітер – стрічка для сімейного перегляду, у якій розповідається про юну бунтівницю і її талант спілкуватись з норовливими тваринами. Міка – дівчинка підліткового віку з непростим характером. З деякого часу вона почала погано вчитись у школі, її успішність впала, а батьків це не влаштовує. Оскільки самостійно впоратись з дочкою вони не можуть, то вирішують відправити її на «перевиховання» до бабусі, яка живе на фермі. Дівчина має провести там цілісіньке літо. Звісно, героїні здається, що це будуть найнудніші місяці її життя, але невдовзі після приїзду вона розуміє, що її чекають цікаві події. Все починається з того, що онучка дізнається про бабусину юність. Виявляється, у молодості жінка була чудовою наїзницею, а тепер просто продовжує займатись розведенням коней. Оствінд – це один з жеребців, які є в її стайні, і з ним дуже непросто знайти спільну мову. Але дівчинці якимось дивом вдається це зробити… ©Kino4ua Східний вітер 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?