Kino4ua.com
HD 720p
R

Втрачаючи Еліс (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Losing Alice
Країна:
Ізраїль
Режисер:
Сігал Авін
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
У центрі уваги історії виявляється сорокавосьмирічна жінка-режисер Еліс, яка відчуває себе втраченою і безуспішною. Головна героїня присвятила себе сім'ї, намагаючись зробити все можливе, щоб її близькі відчували себе здорово. Ціною стала професія і особисті амбіції. В результаті героїня відчуває себе нещасною. Все змінюється, коли вона зустрічає двадцяти чотирьохрічну Софі. Ця приваблива особа змінює уявлення Еліс про життя і відносини. Вона стає новим змістом для вже вікової героїні. Проект піднімає питання любові, ревнощів, вірності і зради, страху старіння і пошуку можливостей продовжити юність і молодість … ©Kino4ua Втрачаючи Еліс (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?