Kino4ua.com
PG-13

Часті запитання про подорожі в часі

Рік:
Ор. назва:
Frequently Asked Questions About Time Travel
Країна:
Великобританія
Режисер:
Гарет Каррівік
Тривалість:
01:23:40
Переклад:
Українська мова Т.С. Cтруґачка | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, двоголосий
Часті запитання про подорожі в часі – фантастична комедія про трьох друзів, які раптом опинились в епіцентрі неймовірних подій. Вдень хлопці працюють у парку атракціонів, а ввечері збираються у пабі, щоб потеревенити про дівчат, кіно і інші справи. А оскільки один з них захоплюється науковою фантастикою, то і про це вони частенько говорять. Коли вони в черговий раз приходять у свій улюблений паб, Рей знайомиться з милою дівчиною, яка стверджує, що вона гостя з майбутнього. Звісно, спершу хлопці не надто серйозно сприймають її слова, адже повірити у таке важко. Але потім вони особисто переконуються у тому, що поруч з ними є справжня машина часу. Нею слугує, як не дивно, туалет пабу. Зайшовши туди, можна потрапити у минуле або у майбутнє. Відстань і час більше не мають значення для хлопців. Які ж пригоди чекають цих відчайдухів? ©Kino4ua Часті запитання про подорожі в часі 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?