Kino4ua.com
PG-13

Вибір

Рік:
Ор. назва:
The Choice
Країна:
2015
Режисер:
Росс Кац
Тривалість:
01:51:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Вибір буває зробити дуже непросто, особливо, коли він може змінити все життя людини. У центрі сюжету стрічки знаходиться симпатичний молодий чоловік Тревіс Шоу, який працює ветеринаром. Він дуже любить свою роботу, у нього багато друзів і чимало різних захоплень. Вільного часу у героя майже не буває, але його це цілком влаштовує. Серйозних стосунків з дівчатами він не заводить, оскільки вважає себе холостяком, якого неможливо збити з обраного життєвого шляху. Але його думка змінюється, коли по сусідству поселяється симпатична дівчина Габбі, яка навчається у медичному університеті. Їх перше знайомство проходить не надто вдало, але після того життя постійно їх зводить разом. Невдовзі між ними починається роман, але через певний час з’ясовується, що у дівчини вже є бойфренд, який просто був за кордоном. Закохані опиняються перед вибором… ©Kino4ua Вибір 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?