Kino4ua.com
HD 720p
R

Тиха гора

Рік:
Ор. назва:
Der stille Berg
Країна:
Австрия, Италия, США
Режисер:
Ернст Госснер
Тривалість:
01:34:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Тиха гора – історична драма, дія якої відбувається на території Австро-Угорщини у 1915-му році. У центрі сюжету знаходиться молодий чоловік на ймення Андер Грубер, життя якого було спокійним і передбачуваним, поки він не зустрів чарівну дівчину. Жагуча італійка Франческа полонила його серце, і хлопець вже нічого не міг з собою вдіяти. Вона стала його першим коханням – щирим і глибоким. Виявилось, що у неї є брат, який дуже сподобався сестрі Андера. Через деякий час закохані одружились, а головний герой отримав можливість втілити у реальність свою давню мрію. Він хоче збудувати канатну дорогу – першу у світі, а його новоспечений родич якраз інженер, який може допомогти у цьому. І вони вже були за кілька кроків до мети, але у справу втрутилась доля, а якщо сказати точніше – війна, яка почалась між Австро-Угорщиною і Італією… ©Kino4ua Тиха гора 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?