Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Поштар / Листоноша

Рік:
Ор. назва:
The Postman
Країна:
США
Режисер:
Кевін Костнер
Тривалість:
02:57:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Поштар – фантастичний пригодницький бойовик, дія якого відбувається після ядерної війни. У центрі сюжету знаходиться чоловік, який мандрує по країні зі своїм мулом. Він самотній кочівник, який виживає лише за рахунок вистав, які періодично показує глядачам. Під відкритим небом він грає Шекспіра. А поки він розважає публіку, заробляючи собі на шматок хліба, неофашисти на чолі з генералом Бетлхемом псують життя звичайним людям. Вони приходять у поселення і забирають цінні речі у місцевих жителів, а сильних хлопців і чоловіків беруть з собою рекрутами. Головний герой теж стає новобранцем, але прислуговувати бандитам він не хоче. Чоловік просто втікає, а коли знаходить візок з трупом листоноші, він вирішує вдягти його форму і стати поштарем – посланцем відроджених Штатів, столиця котрих знаходиться у Міннеаполісі… ©Kino4ua Поштар / Листоноша 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?