Kino4ua.com
PG

Мабуть Боги з'їхали з глузду 2

Рік:
Ор. назва:
The Gods Must Be Crazy II
Країна:
ЮАР, Ботсвана, США
Режисер:
Джемі Юїс
Тривалість:
01:38:47
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Мабуть Боги з'їхали з глузду 2 – нова історія про веселі пригоди бушмена Кі, який минулого разу шукав край землі, а тепер буде змушений шукати своїх дітей, які випадково опинились у кузові вантажівки, на якій їздять браконьєри. Малеча туди залізла випадково, але це стало початком неймовірної пригоди. Діти, які до цього моменту не знали і не бачили нічого, окрім свого племені, дізнались багато чого цікавого. А поки вони пізнають життя, батько йде по сліду від шин, які залишає вантажівка. Але є проблема – водій на місцевості не орієнтується, тому весь час їде невідомо куди, а слід заплутується. Але це не єдина подія, яка відбувається у цей час в пустелі, яка раніше здавалась тихою і спокійною. Ще є лікарі, які хотіли влаштувати собі подорож, але їх літак зазнав аварії, і два солдати ніяк не визначаться, хто з них кого захопив у полон… ©Kino4ua Мабуть Боги з'їхали з глузду 2 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?