Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ханна і її сестри / Ганна та її сестри

Рік:
Ор. назва:
Hannah and Her Sisters
Країна:
США
Режисер:
Вуді Аллен
Тривалість:
01:43:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Парамаунт Комеді
Ганна та її сестри – мелодраматична стрічка Вуді Аллена, у якій розповідається про життя трьох сестер. Вони збираються за одним столом у День Подяки. Це родинне свято, коли члени сімейства просто не можуть не прийти. У кожної з сестер своє життя і свої причини для хвилювань. У Лі є чоловік Фрідрік – старий художник і філантроп. Холла не полишає надії стати колись письменницею або актрисою. Але тримається вся родина на Ганні, яка вже змогла досягти багато чого. Вона і прекрасна мама, і любляча дружина, і найкраща сестра, і відома артистка… Здається, що у неї просто ідеальне з усіх боків життя. Але ця ідилія руйнується, коли її чоловік Еліот раптом починає відчувати закоханість до іншої жінки. І це не якась там чужа людина, яка прийшла і зруйнувала багаторічний шлюб, а рідна сестра Ганни – Лі. Як це вплине на взаємини між сестрами? ©Kino4ua Ханна і її сестри / Ганна та її сестри 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?