Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Серпень: Графство Осейдж

Рік:
Ор. назва:
August: Osage County
Країна:
США
Режисер:
Джон Уеллс
Тривалість:
02:00:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Події цього фільму відбуваються в штаті Оклахома. У будинок, який знаходиться в місті Талса, приїжджають члени досить великої родини. Уестони вкрай рідко збираються всі разом, адже спілкування між ними досить складно назвати щирими і теплими. Але відбувається нещастя, яке змушує членів родини зібратися разом. Три сестри збираються у рідній домівці разом зі своїми чоловіками і дітьми, де їх вже чекають рідна мати і тітка. Жінки прекрасно розуміють, що в майбутньому їх чекає кілька дуже важких днів. Члени сім'ї не можуть домовитися навіть у дуже важкий для них період. Зібравшись у вузькому колі, вони лаються, намагаються знайти винних, п'ють віскі. У всіх накопичилися старі образи, вони прагнуть донести один до одного слова, що не сказані раніше. В учасників подій є таємниці, які вони зберігають багато років. Дуже непросто прийти до компромісу у подібній ситуації. За зовнішнім благополуччям може ховатися чимало неприємних моментів… ©Kino4ua Серпень: Графство Осейдж 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?