Kino4ua.com

Жага смерті

Рік:
Ор. назва:
Death Wish
Країна:
США
Режисер:
Елай Рот
Тривалість:
01:47
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Лицензионный
У фільмі «Жага помсти» піде мова про Пола Керсі. Хірурга у якого дійсно золоті руки і найчастіше він займається людьми, які за крок від смерті через бандитські розбірки. Все йде своєю чергою, але в його родині трапляється величезне нещастя: його дружина і дочка стали жертвами місцевого угрупування. Поліція зволікає з розслідуванням і не може знайти доказів, а отже Полу не залишається іншого виходу, як самому знайти і розібратися з негідниками. Для початку він починає шукати зброю, потім, згадуючи свої старі зв'язки, Керсі розуміє, що це зробити не так вже й важко. Набагато важче було навчиться стріляти, адже на відміну від своїх непростих пацієнтів він зброю в руки раніше не брав.
Далі колишній лікар розправляється зі злочинцями досить оригінально, адже кожного з них чекає неминуча смерть, яка буде записана на відео і викладена в інтернет. Дані ролики б'ють всі рекорди за переглядами, а жителі міста радіють тому, що у них з'явився справжній захисник, що допомагає розібратися з несправедливістю. ©Kino4ua Жага смерті 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?