Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Цілуючи дівчат

Рік:
Ор. назва:
Kiss the Girls
Країна:
США
Режисер:
Гарі Фледер
Тривалість:
01:55:36
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Америкою подорожує маніяк, який викрав уже вісім людей. Співробітники поліції між собою називають його Казанова, оскільки жертвами злочинця стають винятково гарні жінки та дівчата. Правоохоронці не можуть нічого зробити: лиходій діє гранично обережно і не залишає жодних доказів, що перешкоджає складання його психологічного портрета. Розслідування просунулося після того, як до Алекса Кроса, племінниця якого теж зникла безвісти, приєдналася постраждала Кейт МакТірнан. Вона була викрадена маніяком, але зуміла втекти. Тепер Кейт планує урятувати свою подругу. Головні герої детективного трилера «Цілуючи дівчат» приходять до висновку, що вбивця розправляється тільки з тими жертвами, які відмовляються підкорятися, а отже є надія, що бранки ще живі. ©Kino4ua Цілуючи дівчат 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?