Kino4ua.com
R

Безшумний

Рік:
Ор. назва:
The Silencing
Країна:
Канада, США
Режисер:
Робін Пронто
Тривалість:
01:33:22
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Основним персонажем кримінального трилера стає мисливець, який живе в глухому лісі. П'ять років тому, коли невідомий маніяк викрав і жорстоко розправився з його дочкою, вбитий горем батько прийняв рішення назавжди віддалитися від зовнішнього світу і допомагати тваринам, відкривши природний заповідник в дикій місцевості. Найбільше на світі він хотів би подивитися в очі людини, яка безжально вбила його єдину дитину, але співробітники поліції так і не змогли знайти злочинця. Несподівано добровільне самітництво головного героя перериває ціла серія вбивств, де жертвами незмінно виявляються молоді дівчата, тіла яких з жахливою регулярністю знаходять на його території. Відлюдник вирішує, об'єднавши зусилля з місцевим шерифом, провести власне розслідування і зробити все від нього залежне, щоб затримати злочинця. Проаналізувавши відомі йому факти, чоловік приходить до висновку, що лиходій, що позбавив життя його доньку і теперішній душогуб – одна і та ж особа. Отже, прийшов час зустрітися і поквитатися. ©Kino4ua Безшумний 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?