Kino4ua.com
PG-13

Знедолені

Рік:
Ор. назва:
Les Misérables
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Том Гупер
Тривалість:
02:38:19
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Знедолені – музична драма, яка заснована на творі Віктора Гюго. Дія відбувається у Франції в 19 столітті. Жан Вальжан провів у кайданах майже два десятки років за те, що вкрав булку. Тепер він знову вільна людина, але суспільство його не готове сприймати як нормального чоловіка. Його цураються всі, хто дізнається, що він був арештантом. Скрізь героя женуть, і лише священик дає йому їжу і дах над головою, а потім допомагає розібратись з поліцією в одній ситуації. Прислухаючись до слів святого отця, Вальжан вирішує почати нове життя – чесне і благородне. Він навіть змінює ім’я і перетворюється на пана Мадлена. А через якийсь час головний герой стає власником фабрики і мером міста, де вона розташована. Він знайомиться з працівницею на ймення Фатина, у якій бачить себе, але в жіночому тілі. Її теж зневажають люди, бо у неї є позашлюбна донька. Герой намагається допомогти нещасній, але не все в його силах… ©Kino4ua Знедолені 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?