Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Смерть на похороні

Рік:
Ор. назва:
Death at a Funeral
Країна:
США, Німеччина, Велика Британія, Нідерланди
Режисер:
Френк Оз
Тривалість:
01:30:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | TEТ
Переклад:
Original English Оригінал
Смерть на похоронах – комедія, яка розповідає про одну англійську родину, члени якої змушені зібратись під одним дахом, щоб оплакати передчасну смерть дядечка. Уся рідня впевнена, що померлий був майже святою людиною з чистою душею. Ніхто і уявити не міг, що людина з ідеальною репутацією мала свої «скелети у шафі». Благородне сімейство було явно не готове до правди про неординарні витівки родича. Дивно, що близькі цього всього не знали, але інформацією володів один цікавий персонаж. І розказати він може дуже багато всього, що зруйнує позитивний образ померлого у очах суспільства. Нехай про це знатимуть члени родини, але інші люди не повинні цього чути. От тільки шантажист мовчати не збирається. Хіба що йому заплатять за мовчання. Він називає переполоханим аристократам свою суму, вважаючи її надто скромною, але у героїв очі округлюються від кількості нулів… ©Kino4ua Смерть на похороні 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?