Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Медея: Повернення додому

Рік:
Ор. назва:
A Madea Homecoming
Країна:
США
Режисер:
Тайлер Перрі
Тривалість:
01:47:09
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал,Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Продовження історії харизматичної темношкірої бабусі Медеї: веселої та трохи божевільної жінки. Цього разу Медея повертається додому до своєї сім'ї, де вже спалахує чергова сімейна драма. Правнук Медеї закінчив коледж, і з цього приводу родичі вирішили влаштувати торжество. Здавалося б, свята завжди з нетерпінням чекають люди різного віку. Але в сімействі Медеї раз у раз спалахують скандали, а численна рідня ніяк не може обійтися без дурниць, навіть у такий знаменний день. Свято починається, але возз'єднанню родичів заважають сімейні таємниці, що відкрилися. Вечірка виходить справді незабутньою. Героїв чекає пожежа під час барбекю та стрибки з даху. А бабуся Медея в якийсь момент навіть дістає пістолет і влаштовує пальбу у власному будинку. Скандали не сприяє возз'єднанню сім'ї. Про це Медея знає не з чуток. Тільки бабуся навряд чи захоче, щоб скелети в шафі зруйнували її радісне повернення додому. Чи зможе вона розрядити обстановку та привнести до сім'ї довгоочікуваний світ? ©Kino4ua Медея: Повернення додому 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?