Kino4ua.com
480p

Будинок / Дім

Рік:
Ор. назва:
Дом
Країна:
Країна Агресор
Категорія:
Режисер:
Олег Погодін
Тривалість:
02:07:41
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

У російській родині є свої традиції, ось і тепер вони вирішили зібратися разом, щоб відзначити сторіччя одного з старших родичів. З Москви раптово приїжджає правнук Віктор, якого іменинник не бачив довгий час. Шаманови живуть у величезному будинку, який знаходиться серед донських степів і головним авторитетом для них є Григорій Іванович. Його батько-ветеран прикутий до інвалідного крісла.

Саме його день народження вирішили відзначити козаки. Поява московського гостя з трьома супроводжуючими дивує і лякає присутніх, вони підозрюють, що той займається незаконною діяльністю. Їх побоювання не марні, він відомий в столиці як кримінальний ділок на прізвисько Шаман. Сім'я прийняла приїжджих, але атмосфера в хаті стала напруженою, і тільки її голова задоволений сином, на якого завжди покладав великі надії. Мати злочинця Надя підозрює, що свято стало всього лише приводом, і її дорослий син переслідує інші цілі. Він ніколи не палав любов'ю до рідних і не дарма з'явився зі спільниками-охоронцями. Незабаром стає відомо, що їх переслідують інші лиходії, які відрізняються особливою жорстокістю і крутим норовом. ©Kino4ua Будинок / Дім 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?