Kino4ua.com
R

Морська змова

Рік:
Ор. назва:
Seaspiracy
Країна:
США
Режисер:
Ali Tabrizi
Тривалість:
01:29:44
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Морська змова – стрічка, у центрі сюжету якої знаходиться відомий американський режисер, який займається створенням документальних проектів. Кілька фільмів, які він вже встиг випустити, викликали у аудиторії зацікавленість, тому він продовжує шукати нові теми. І одна така піднімається, коли він в черговий раз йде помилуватись океаном. Чоловік дуже любить спостерігати за його хвилями, захоплюється його величчю. Але його дуже хвилює, що рибальська промисловість завдає шкоди океану і живим істотам, які у ньому мешкають. Документаліст вирішує провести своєрідне розслідування і зрозуміти, чи справді ситуація така складна і страшна, як йому здається, чи то лише його побоювання, які не мають реальних підстав. Та коли він починав збирати факти, то навіть не міг подумати, що вийде на слід масштабної корупційної схеми… ©Kino4ua Морська змова 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. марк
    марк
    20 квітня 2021 10:12
    + +2 -
    ООН, як завжди, шмарклі жує.
  2. Дуж
    Дуж
    20 квітня 2021 06:59
    + +1 -
    Хто скаже, що у японців є культура, плюйте йому в очі. А одноразовим пластиком я не користуюся з 90-х.