Kino4ua.com
PG

Академія монстрів

Рік:
Ор. назва:
Escuela de Miedo
Країна:
Мексика, Великобританія, Канада
Категорія:
Режисер:
Леопольдо Агілар
Тривалість:
01:25:38
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Академія монстрів – пригодницький мультик, у якому розповідається про хлопця, який не вписувався у колектив однолітків. Денні дуже розумний і здібний хлопчина, якому у звичайній школі нудно, бо він знає більше, аніж деякі його вчителі. Але з однокласниками у нього дружба не налагоджується, та й не дуже вони його люблять. Потрапивши до спеціалізованої школи, де вчаться обдаровані діти, головний герой був безмежно радий. Але дуже швидко його емоції змінились, бо він побачив, що серед таких учнів він взагалі ніхто, бо вони всі інтелектуально розвиненіші, у них більше знань і умінь. Над ним знову сміються, і це аж ніяк не підвищує настрій. Життя Денні стає ще «цікавішим», коли він, виконуючи шкільне завдання, випадково відкриває двері у інший світ. А там, як виявилось, живуть монстри. Але тримати цей портал відкритим не можна, бо буде біда. Доведеться швиденько все виправляти і закривати. На допомогу прийдуть однокласниця і монстр-науковець… ©Kino4ua Академія монстрів 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?