Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Монстр у Парижі

Рік:
Ор. назва:
Un Monstre a Paris
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Бібо Бержерон
Тривалість:
01:18:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Події мультфільму Монстр у Парижі відбуваються на початку ХХ століття. Доля звела найкращого посильного Парижа Рауля з невдалим казанова Емілем, співачкою кабаре Люсі та чудовим співаком Френком. Водночас вони мають пережити безліч найнеймовірніших пригод. Але повернемося на початок. Цілком випадково опинившись у лабораторії якогось шаленого вченого, Рауль та Еміль розбивають баночки з невідомим вмістом у результаті чого на світ з'явилося щось жахливе. По вулицях Парижа розгулює страшне чудовисько, що нагадує гігантського жука, мешканці прирекли його монстром, а місцева поліція відкрила на нього полювання. Проте, монстр Френк не такий страшний, він має гарний голос і чудово співає, але як переконати в цьому все місто і поліцію? Веселий, музичний мультфільм Монстр у Парижі сподобається всім любителям цікавих та веселих пригод героїв, а також гарних пісень та якісної, яскравої графіки. ©Kino4ua Монстр у Парижі 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?