Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Скубі-Ду! Легенда про Фантозавра

Рік:
Ор. назва:
Scooby-Doo! Legend of the Phantosaur
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Дуглас Лангдейл
Тривалість:
01:15:16
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Під час своїх мандрів, на друзів нападає злий і страшний Фантозавр. Багато років тому цього жахливого монстра до життя пробудило місцеве індіанське плем'я для того, щоб він захищав їх від іспанських конкістадорів, які знищували мирних жителів їх поселення. Але чудовисько давно не підкоряється волі індіанців, і він має намір охороняти печеру зі скарбами, повз яку шлях тримають наші герої. Тепер перед Скубі-Ду і його друзями стоїть дуже серйозна і складна задача - їм за будь-яку ціну необхідно здобути перемогу над злісним монстром Фантазавра. Цей мультфільм, безсумнівно, принесе юним глядачам масу задоволень і познайомить з новими пригодами Скубі-Ду. Приємного перегляду! ©Kino4ua Скубі-Ду! Легенда про Фантозавра 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?