Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Сім'я Віллоубі

Рік:
Ор. назва:
The Willoughbys
Країна:
Канада, США, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Кріс Пірні, Корі Еванс, Роб Лодемайер
Тривалість:
01:30:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Віллоубі – розповідь про те, як важко іноді дітям і батькам співіснувати на одній території, особливо, якщо першим потрібно більше поваги, а другим – більше свободи і часу на себе. У родині Віллоубі взагалі немає традиції, щоб батьки займались вихованням дітей. Дорослі звикли займатись собою, своїми стосунками, а на якісь прохання чотирьох своїх нащадків вони зазвичай навіть не реагують. Коли дітям ця неповага набридає, вони вирішують відправити батьків подалі від дому. Ті їдуть у подорож, а дітлахи залишаються самі «на хазяйстві». І спочатку їм це навіть подобається, але потім виникає проблема. Батьки вирішили не повертатись зі своєї мандрівки, але їм потрібно продати будинок. Зробити це можна і в онлайн режимі, тому їм не обов’язково приїжджати назад. А для дітей це означає, що вони можуть лишитись без даху над головами і потрапити до сиротинця… ©Kino4ua Сім'я Віллоубі 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?