Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Артур і мініпути

Рік:
Ор. назва:
Arthur et les Minimoys
Країна:
Франція, США, Велика Британія
Режисер:
Люк Бессон
Тривалість:
01:40:55
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Артур і мініпути – сімейне фентезі від легендарного Люка Бессона, яке переносить глядачів у дивовижний світ маленьких істот. Але починається усе з доволі неприємної і складної ситуації, яка відбувається у житті 10-річного Артура, центрального персонажа історії. Хлопчик дізнається, що будинок його бабусі можуть забрати через борги. Сподіватись на чиюсь допомогу літня жінка не може, бо помічників просто немає. Але Артур не хоче, щоб вони лишились без даху над головами. Та що ж може зробити маленький хлопчик у такій ситуації? Можливо, у нагоді стануть скарби дідуся, які заховані у країні мініпутів. Про неї головний герой від нього і чув, але думав, що то все вигадки, а виявляється, крихітні істоти дійсно живуть у казковому світі. Артура чекає неймовірна подорож у країну мініпутів, знайомство з її жителями і навіть зустріч з монстром… ©Kino4ua Артур і мініпути 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?