Kino4ua.com
R

Все заради Джексона

Рік:
Ор. назва:
Anything for Jackson
Країна:
Канада
Режисер:
Джастін Дж. Дік
Тривалість:
01:37:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Все заради Джексона – містичний жахастик, сюжет якого починається з трагічної загибелі хлопчика. Причиною смерті Джексона стала автомобільна аварія. Його мама не змогла пережити цю втрату і покінчила з собою. Від родини лишились лише дідусь і бабуся – Генрі і Одрі. Подружжя втратило доньку і онука, і змиритись з цим занадто важко. Літня пара, намагаючись впоратись з ситуацією, вдається до дуже незвичного і оригінального методу. Герої купують книгу…з заклинаннями, віддавши за неї шалені гроші. Спочатку вони проводять експеримент на мертвій пташці, а коли її вдається оживити, вони вирішують повернути до життя і свого онука. Зробити вони це хочуть з допомогою молодої вагітної жінки, вселивши душу загиблого Джексона у її ще не народженого малюка. Та не лише ця жінка оселяється у будинку подружжя. Незліченна кількість духів теж прибуває у дім… ©Kino4ua Все заради Джексона 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    12 травня 2021 00:40
    + 0 -
    интересны ильм получился и канадцев да и монстры мерзкие. особенно тот слепой в костюме с псишушки. воощем интересно и шутко и противно. опредлённо достоин внимания!