Kino4ua.com
R

Поза увагою / Поза полем зору

Рік:
Ор. назва:
Out of Sight
Країна:
США
Режисер:
Стівен Содерберґ
Тривалість:
02:02:49
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Джек Фоулі - дуже щасливий злодій, на рахунку якого сотні пограбованих банків. Однак успішна діяльність чоловіка була перервана - низка бездоганних пограбувань раптово закінчилася, і герой потрапив до в'язниці. Довго відбувати термін Джеку не довелося. Будучи людиною дуже розумним, він знаходить лазівки, щоб вирватися на свободу. Трохи освоївшись, Фоулі розуміє, що таке його справа - щось більше, ніж крадіжка грошей.

Головний герой фільму «Поза увагою / Поза полем зору» закохується в милу дівчину Карен. Джек розуміє, що таке його завдання - це саме вона. Потрібно підкорити красуню, показавши себе з найкращого боку, і зробити все, щоб достукатися до серця дівчини. Завдання ускладнюється тим, що Фоулі розшукується поліцією після втечі, а Карен є працівником прокуратури. Спроба сподобатися їй - величезний ризик, адже в разі невдачі Джек знову відправиться за грати. ©Kino4ua Поза увагою / Поза полем зору 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?