Kino4ua.com
R

Нечестивий

Рік:
Ор. назва:
The Unholy
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Еван Спіліотопулос
Тривалість:
01:39:45
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Нечестивий – американський хоррор, події якого розгортаються у невеликому англійському містечку. Там живе Еліс – проста дівчина, яка дивовижним чином зцілилась після зустрічі з Дівою Марією. З дитинства у героїні були вади слуху, але вони повністю зникли, коли до неї явилась Марія. З того моменту Еліс стала нормальною людиною, яка може говорити і все чути. Але це було ще не все. Дівчина отримала дар зцілення, тому через деякий час до неї почали приїжджати люди з різних куточків світу, щоб зустрітись і вилікуватись. Звісно, про це з часом дізнались і представники ЗМІ, і один з них, скандально відомий у минулому журналіст Джеррі Фенн, прибув у місто, щоб особисто поспілкуватись з цілителькою і її оточенням, а також з місцевим святим отцем. Але, спостерігаючи за тим, що відбувається, чоловік починає підозрювати, що у цьому всьому замішані геть не ті сили, про які говорить дівчина… ©Kino4ua Нечестивий 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    8 червня 2021 23:42
    + +1 -
    ну а что....давольно интересненько......в целом пойдёт
  2. Дмитро
    Дмитро
    2 червня 2021 16:00
    + 0 -
    Якщо Господь будує храм, то диявол будує капличку поруч