Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дар

Рік:
Ор. назва:
The Gift
Країна:
США
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
01:51:49
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії містичного трилера Дар відбуваються в невеликому американському провінційному містечку. Молода вдова Ені Уилсон виховує трьох синів і заробляє на життя пророцтвами майбутнього. Ені має дар ясновидіння і періодично бачить примари. Це допомагає їй утримувати сім'ю, але так само є хрестом, який доведеться нести усе життя. Дар Ені допомагає поліції розслідувати справу про вбивство молодої дівчини з багатої сім'ї, а так само засадити за грати вбивцю Донни Барксдейла. Але з часом Ені починає страждати від жахливих нав'язливих видінь, які говорять про невинність Донни. Цей дар ясновидіння все більше руйнує психіку жінки, а так само спонукає Ені почати власне розслідування знайти справжнього вбивцю. Проте, кількість підозрюваних збільшується, а небезпека стає більше ©Kino4ua Дар 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?