Kino4ua.com
DVDRip
R

Ворон 3: Порятунок

Рік:
Ор. назва:
The Crow: Salwation
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Бхарат Наллурі
Тривалість:
01:37:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У день свого повноліття, головний герой містичного трилера Ворон 3: Порятунок Алекс Корвіс, готується до смерті на електричному стільці. У момент приведення вироку в дію починається гроза, електричні шляхи потрапляє найсильніший розряд блискавки. Насильницька смерть невинної людини спонукає ворона воскресити його і допомогти завершити всі справи на грішній землі, щоб душа могла піти у світ мертвих і знайти спасіння. Будучи примарою у тілесній оболонці, Алекс починає шукати інформацію з приводу вбивць його коханої Лорейна. У своєму розслідуванні він виходить на продажних копів, які покривали маніяка, який вчинив убивство. Щоб зрозуміти, за що вбили його кохану, Алекс звертається за допомогою до сестри Лорейн, Ерін. Разом з вороном Алекс починає мститися всім, хто був причетний до вбивства. ©Kino4ua Ворон 3: Порятунок 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?