Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Місто брехні

Рік:
Ор. назва:
City of Lies
Країна:
США. Велика Британія
Режисер:
Бред Фурман
Тривалість:
01:52:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет фільму «Місто брехні» крутиться навколо скандального вбивства популярного американського репера Тупака Шакура, застреленого у вересні 1996 року у Лас-Вегасі. Розслідуванням справи займався детектив поліції Рассел Пул. Але злочинців не було знайдено і «глуху» справу було закрито. Через двадцять років журналіст Джек Джексон збирає інформацію для репортажу про заплутані вбивства реп-зірок 90-х і звертається за допомогою до детектива Пула. Разом вони відновлюють розслідування, яке може призвести до викриття всіх продажних копів Лас-Вегаса. ©Kino4ua Місто брехні 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?