Kino4ua.com
R

Жінка у вікні

Рік:
Ор. назва:
The Woman in the Window
Країна:
США
Режисер:
Джо Райт
Тривалість:
01:41:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Жінка у вікні – трилер, у якому розповідається про дитячого психолога Анну Фокс, яка стала самітницею після страшної трагедії. У її житті сталась подія, яка фактично зламала психіку. Жінка почала панічно боятися відкритого простору, тому вирішила, що краще їй взагалі не виходити зі свого дому. Так вона і живе – одна у квартирі, попиваючи алкогольні напої і приймаючи заспокійливі засоби. З розваг у неї є телевізор і книжки. Людина, яка колись допомагала іншим, тепер сама стала тим, кому явно потрібна допомога, але вона по неї не звертається. Іноді вона може поспілкуватись у телефонному режимі з батьками, а весь інший час Анна наодинці з собою. Але після появи нових сусідів у її житті з’являється новий інтерес – спостерігати за ними через вікно. Героїня бачить подружню пару, яка доволі часто свариться. Під час чергової емоційної сварки чоловік убиває дружину на очах у Анни, яка дивиться на них зі свого вікна… ©Kino4ua Жінка у вікні 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?